Mina funderingar kring min värld

Kick off & event med jobbet


skrivet den 11 jun av Admin, klockan:13:12

Sommaren börjar närma sig och snart är det dags för många att lämna sina kontor och arbetsplatser i några veckor. Vi på vår arbetsplats har en tradition att vi gör något tillsammans med innan alla har gått iväg på semester. Dock är det alltid samma huvudvärk om vad är det vi ska hitta på för något? Är man en liten och tajt grupp så bukar det inte vara några problem men så är inte fallet.  Vi brukar alltid utsätta några på jobbet som planerar vårt event och år är det jag som ska göra det. Man vill ju hitta något event som alla hade tyckt om men det är inte så lätt då mina kollegor är i väldigt olika åldra med helt olika intresseområden. Någon form av ett skräddarsytt event hade varit perfekt.  Jag har nu hittat ett företag som jobbar med olika typer av skräddarsydda event.  Just nu håller vi en öppen dialog och bollar olika idéer fram och tillbaka. Det är inte många veckor jag har kvar på att få ihop allt men ja tror att det blir riktigt lyckat. Kommer att återkomma efter eventet med resultat och möjligtvis lite inspiration för er alla som sitter i samma sits som jag just nu.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt