Det är ok att vara arg

Hej mina kära läsare!

Hoppas ni alla har det bra, kanske är ni lika uttråkade som mig? Coronan har som ni vet påverkad mitt liv väldigt hårt. Inte bara på så sätt att det påverkar min karriär som skådespelare inom just teater men även känslomässigt. Teatern är inte bara ett yrke eller ett jobb för mig, utan hela min livsstil! Det är mina känslor i fysisk form som brukar få levas ut genom teatern. Men när jag då inte kan få utlopp på det vis som jag brukar, och istället får hålla inne med allt, mår jag verkligen inte bra. Jag känner mer och mer hur jag går in i mig själv och sakta förvandlas till en gråare och gråare människa för varje timme som går… Hoppas ni tycker det är ok att jag berättar om mental hälsa på det här öppna viset, men jag tycker det är viktigt! Det blir allt för mycket fokus på hur folk förlorar ekonomiskt på detta med viruset – men hur påverkar det oss känslomässigt? Jag tycker vi ska prata mer om hur vi mår! Med varandra.

Hur som helst. Tack vare att jag skrivit öppet och ärligt om detta, inte bara här på bloggen utan också på mina sociala medier och även face to face med människor jag möter i min vardag, har jag råkat på en möjlighet! En möjlighet till såväl jobb som därmed pengar, men också en möjlighet att använda min kreativitet igen! Det hela handlar om ett kortare arbete ihop med ett företag för att skapa content till deras sociala kanaler. Inte min bana i normala fall men det lät ändå väldigt kul! De har gett mig fria händer i att producera detta innehåll, som faktiskt handlar om frustration! Så här öka medvetenheten kring känslor och välmående, eller icke välmående men också samtidigt få gå loss med props!

För att verkligen visa på hur frustration kan se ut på utsidan, även om det mest känns på insidan tänkte jag måla upp en sen i köket. Med hjälp av kockknivar som är slöa, eller vassa som ligger farligt och Gräddsifon planerar jag att skapa kaos i köket! Dessutom ska det ligga färgglad frukt och bär överallt, tänk er nästan som ett matkrig. Och gräddsifonen ska användas som en brandsläckare när det brister för mig. Ja nu har ni nog visualiserat er en ordentlig bild hoppas jag! Stackars de som får städa upp efter denna inspelning, säger jag bara.

Men tänk er, att göra detta och dessutom få betalt! Det är som sagt inte min typiska stil, men det är något viktigt och dessutom får jag utlopp för mina känslor.

Vi hörs mer en annan gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *